За нас

ЗА ARTERO – МАРКА С ИСТОРИЯ НА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ


Основана през 1909г. в Барселона, Испания, ARTERO има почти 110 години опит в производството и дистрибуцията на професионални фризьорски инструменти и продукти за грижата, хигиената и външния вид на домашните ни любимци (грууминг).

Фирмата е основно специализирана в професионалните инструменти и аксесоари за фризьори.

През първата половина на 20-ти век, ARTERO започва производството на режещи пособия и точила за ножици. През годините компанията усъвършенства своите умения и разширява своя продуктов каталог, като става все по-разпознаваeмa и по-предпочитана марка както в Испания, така и извън нея.

Днес ARTERO е не само в крак с пазарните условия и динамика, но и активно инвестира в разработването на нови технологии. Фирмата използва едни от най-добрите стомани при направата на фризьорските си ножици, както и най-иновативните и високотехнологични материали при изработката на ножовете за машинки за подстригване. Най-високо качество, ергономичен дизайн, комфорт и лекота при използването – това е модерната концепция, по която ARTERO проектира и произвежда своите продукти. Голямо внимание се обръща и на естетическите елементи от дизайна – от цвета и формата на продукта, до материалите на опаковката.

Надеждността и качеството на продуктите на ARTERO са отдавна известни извън Испания и потвърждение на това е широката партньорска мрежа в много страни, сред които Андора, Австрия, Белгия, Боливия, България, Чехия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Гърция, Италия, Парагвай, Португалия, Румъния, Русия, Швеция, Швейцария, Украйна, Уругвай и САЩ.

За да предлага винаги най-доброто, компанията неизменно присъства на най-големите световни форуми в своята индустрия и постоянно усъвършенства своите продукти, адаптирайки ги към променящите се нужди на своите клиенти.


ЗА ARTERO В БЪЛГАРИЯ - КОИ СМЕ НИЕ?


АРТЕРО БГ ЕООД е новият партньор на CUCHILLERIA ARTERO S.A. SPAIN в бранд „Фризьорски уреди и инструменти“ за българския пазар.
Предлагаме широка гама от налични професионални продукти за фризьорство с бърза доставка в рамките на няколко работни дни, както и всички други продукти от каталога на ARTERO, достъпни с предварителна заявка.

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

 

History of Artero

Company ARTERO - a brand with a history of over 100 years. The Artero family founded the Company in 1909, the grandfather, father, son and grandson passed on their knowledge from generation to generation. Today, Alex and Edu Artero - director of the co

SEO от MySEO.bg