За нас

ЗА ARTERO – МАРКА С ИСТОРИЯ НА ПОВЕЧЕ ОТ 110 ГОДИНИ


Основана през 1909г. в Барселона, Испания, ARTERO има над 110 години опит в производството и дистрибуцията на професионални фризьорски инструменти и продукти за грижата, хигиената и външния вид на домашните ни любимци (грууминг).

Фирмата е основно специализирана в професионалните инструменти и аксесоари за фризьори.

През първата половина на 20-ти век, ARTERO започва производството на режещи пособия и точила за ножици. През годините компанията усъвършенства своите умения и разширява своя продуктов каталог, като става все по-разпознаваeмa и по-предпочитана марка както в Испания, така и извън нея.

Днес ARTERO е не само в крак с пазарните условия и динамика, но и активно инвестира в разработването на нови технологии. Фирмата използва едни от най-добрите стомани при направата на фризьорските си ножици, както и най-иновативните и високотехнологични материали при изработката на ножовете за машинки за подстригване. Най-високо качество, ергономичен дизайн, комфорт и лекота при използването – това е модерната концепция, по която ARTERO проектира и произвежда своите продукти. Голямо внимание се обръща и на естетическите елементи от дизайна – от цвета и формата на продукта, до материалите на опаковката.

Надеждността и качеството на продуктите на ARTERO са отдавна известни извън Испания и потвърждение на това е широката партньорска мрежа в много страни, сред които Андора, Австрия, Белгия, Боливия, България, Чехия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Гърция, Италия, Парагвай, Португалия, Румъния, Русия, Швеция, Швейцария, Украйна, Уругвай и САЩ.

За да предлага винаги най-доброто, компанията неизменно присъства на най-големите световни форуми в своята индустрия и постоянно усъвършенства своите продукти, адаптирайки ги към променящите се нужди на своите клиенти.


ЗА ARTERO В БЪЛГАРИЯ - КОИ СМЕ НИЕ?


АРТЕРО БГ ЕООД е новият партньор на CUCHILLERIA ARTERO S.A. SPAIN в бранд „Фризьорски уреди и инструменти“ за българския пазар.
Предлагаме широка гама от налични професионални продукти за фризьорство с бърза доставка в рамките на няколко работни дни, както и всички други продукти от каталога на ARTERO, достъпни с предварителна заявка.

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

 

SEO от MySEO.bg