BARBER SHOP

Бръснарниците и грууминг салоните за мъже са по-популярни от когато и да било. На тази страница сме подбрали за Вас бръснарски инструменти и аксесоари за грууминг за брада и лице, като Ви предлагаме както бюджетни решения, така и продукти от висок клас.

Освен с фризьорски принадлежности, Artero е насреща да ви помогне и със специализирани аксесоари в сферата на бръснарството. За целта испанският бранд разполага с цяла секция – мини отделен магазин в сайта ни – където професионалистите от областта могат да се насладят на отлична селекция от висококачествени и конкурентни продукти.

Приветствайки ви в своя стилен Barber shop, Artero поставя изцяло нови и много по-високи от наличните стандарти в оборудването на модерната бръснарница у нас. В тази категория от нашия каталог с продукти за фризура и прическа клиентите ни могат да се порадват, съответно и да закупят първокласни модели бръснач, четки за бръснене и допълнителни аксесоари, необходими за талантливия бръснар – като спрейове за смазване, охлаждане и дезинфекция на основните инструменти, тримери за различни области по тялото, гребени, стилни купи за сапун и пяна, както и сетове с резервни ножчета за бръснене. Нашите продукти отговарят на всички критерии за качество, дълготрайна употреба, ергономичен дизайн, лесна експлоатация и не на последно място, съвършен изискан и модерен стил. Визията на продуктите в Barber shop ще ви впечатли с усещането за футуристична концепция, създадена да постави едно начало за старото почти като света изкуство, наречено бръснарство. А днес, това възраждане е все по-осезаемо. Бръснарството и мъжкия грууминг отново набира популярност, поради което и вие, като притежатели, управители или работещи в салон за красота или фризьорски салон е добре да помислите за ново и дори иновативно оборудване.

При нас, в онлайн магазина Barber shop ще откриете идеалното място за целта. Тук можете да закупите бръснарски инструменти за перфектното оформяне на мъжката брада. Разполагаме с модели бръснач от ново поколение, което да превърне всекидневния ангажимент на бръснаря в истинско удоволствие. Фината неръждаема стомана, идеалната за всякакъв подход в захвата дизайн на дръжката и ефикасната работа дава гаранция за бръсначите в магазина ни да се превърнат във водещ стандарт за качество у нас. В допълнение, четките за бръснене са изработени изцяло от старателно подбрани материали, които да носят еднаква степен комфорт и на клиента, седнал на стола, и на майстора бръснар.

Ние ви предлагаме право на избор, защото знаем, че в свободния конкурентен пазар, в който днес съществуваме и живеем, той е движеща сила, водеща клиента към даден дистрибутор. Ето защо ви даваме опцията да изберете както продукти от изключително висок клас, така и такива, които са по-скоро бюджетни варианти, но все пак, качествени и идеално вършещи работа.

 

Ние не сме тук, за да ти кажем строго „Избръсни се!“, ние залагаме на модерното, новото, свободното. Ние сме тук, за да подканим да се избръснете перфектно, както пожелаете, по ваш вкус, но с нашите първокласни бръснарски продукти.

Подреди по
SEO от MySEO.bg