ФРИЗЬОРСКИ НОЖИЦИ

За професионалистите фризьори, ножицата е продължение на ръката – заедно с умението и таланта, тя е сред най-важните фактори за перфектната прическа.

Фризьорските ножици са част от практическото начало на Artero, превръщайки се през годините в основен символ с който марката се разпознава. Фирмата проектира и произвежда ножици повече от век и всеки един модел който ще намерите тук е изработен от най-добрите стомани, с изключително внимание към детайла и със съвременен дизайн, комбиниращ функционалност и практичност.

Всяка прическа започва с критичния поглед на професионалния стилист и с посягането към фризьорската ножица. Тя е онзи универсален, основополагащ инструмент, без който няма как да съществува нито един салон за красота, а клиентите му няма как да получат новата визия, за която са дошли. С правилните инструменти под ръка всеки професионален фризьор се превръща в истински факир и майстор на фризурата. С правилно подбраните фризьорски ножици той е цяла крачка напред към това да сътвори истински шедьовър, а някъде там в огледалото шедьовърът ще получи и положителната си оценка.

 

В Artero професионалните фризьори ще намерят огромен набор от първокласни инструменти, създадени по нова технология и с гаранция за високо качество. В нашия асортимент от първокласни фризьорски аксесоари ние предлагаме отлична селекция от фризьорски ножици от ново поколение. Изработени по стандартите на последните тенденции и революционни технологии в областта, те са не просто синоним на високо качество и ефективност, но и впечатляват с уникалния си дизайн. Нашите професионални фризьорски ножици гарантират безопасна, лесна и успешна работа, а освен това те са и с доказана дълготрайност, създадени с мисъл и вариращи по вид според експлоатацията и конкретната си приложимост.

В класическата ни гама с първокласни ножици за подстригване ще попаднете на перфектните модели от най-високо качество и със семпъл, но много стилен и елегантен дизайн. Те са изключително леки и удобни за употреба, а ергономичният им дизайн спомага за вариативност и креативност по време на работа. Artero гарантира на клиентите си безопасна експлоатация, най-вече защото продуктите са с удобен захват, симетрични и полусиметрични – наистина идеални за боравене без капка притеснение или дискомфорт. С иновативните фризьорски ножици от нашия магазин можете буквално да се развихрите и да впечатлите с перфектна фризура своя клиент.

Разполагаме с фризьорски ножици както с острие тип нож, така и с микрозъбци. И двата модела носят своите предимства, като първият е по-удачен за по-гъста и често заплитаща се коса.

 

Освен с класически ножици за подстригване, ние разполагаме и със специални филажни ножици. Начинът, по който е изработено режещото им тяло, позволява ефективно филиране и крайно оформяне на прическата бързо и лесно. Особеното при тези продукти е, че при направата им се използва уникален вид японска стомана, позволяваща лесно и прецизно рязане с прекрасен краен резултат. Филажните ножици са повече от удобни за употреба, като в допълнение, те пристигат както в съвременен, така и в класически дизайн, а също така и симетрични, полусиметрични или асиметрични. Ергономични и леки, нашите филажни ножици притежават извити зъби и иновативна функция за регулиране степента на отстраняване до над 35%.

 

Ако търсите пълен комплект от ножици за своя фризьорски салон, съветваме ви да направите една наистина изгодна и страхотна инвестиция - пълен сет от ножици. Сетовете ни се предлагат в два варианта: комбинация от ножица за подстригване + филажна ножица, както и ножица за подстригване + филажна ножица + бръснач.

 

Когато оформя своя асортимент от продукти, екипът на Artero мисли с грижа, любов и с разбиране към всеки индивидуален клиент. Ето защо в нашата селекция от фризьорски ножици вие ще намерите дори модели, разработени специално за левичари.

 

Artero дава възможност за избор и на професионалистите в областта, и на начинаещите в областта на модата и красотата, предлагайки артикули с различна степен на познания и умения при използването. При всички случаи, с професионалните фризьорски ножици от нашия онлайн магазин оптималните резултати са сигурни, а свободата при всяко движение – обещана в името на крайната артистична и изискана визия, която ще сътворите.Поставете началото на оборудването за вашия фризьорски салон, като закупите основния инструмент за вашата дейност, а именно първокласна фризьорска ножица от Artero.Разгледайте нашите висококачествени професионални фризьорски ножици на достъпна цена още сега. Можете да поръчвате от каталога ни с продукти до всяка точка на страната. Ние ще ви ги доставим бързо и на конкурентна цена, защото знаем колко неприятно е да се осуети или отложи един час за фризьор и няма да допуснем това да се случи.

 
Подреди по
SEO от MySEO.bg