Доставка

Уважаеми клиенти,

За максимална бързина и яснота при процеса на доставка Ви съветваме да изберете доставка до куриерски офис, като посочите адреса на офиса. По този начин избягвате вероятността да не сте на разположение когато куриерът е на Вашия адрес – в този случай пратката се отлага за доставка на следващия работен ден.

Артеро БГ ЕООД доставя своите продукти само на територията на България, като доставките се извършват с куриерски фирми Спиди и Еконт Експрес. В индивидуални случаи в гр. София, доставката може (но не задължително) да се извърши от наш служител.

При избор на продукт за покупка, неговата наличност може да има един от следните два статуса:

– В наличност: продуктът е наличен за закупуване с бърза доставка
– Изчерпан: продуктът не може да бъде закупен онлайн към момента

 

Цена на доставка:

За поръчки на стойност до 199 лв. се начислява доставка в размер на 4,99лв за цялата страна. При поръчки над 199 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

 

Срокове на доставка:

1. За налични на склад продукти:
– За поръчки направени до 15:00ч в работен ден, предаваме продукта на куриера за доставка в рамките на следващите един до три работни дни
– За поръчки направени след 15:00ч в работен ден и през почивни/празнични дни, доставката е в рамките на три работни дни (предаваме продукта на куриера за доставка в рамките на следващите един до три работни дни)

Молим клиентите ни да имат предвид, че срокът на доставка от куриера до крайния адрес посочен от клиента може да варира, в зависимост от локацията и населеното място. За повечето населени места в България, този срок е един до два работни дни след приемането на пратката от куриера.

2. За продукти, които в момента са изчерпани - моля свържете се с нас, за да получите конкретна информация за бъдеща наличност и срок на доставка

 

 

SEO от MySEO.bg