Често задавани въпроси (FAQ)

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Регистрация на сайта не е задължителна, можете да пазарувате и като гост. Регистрацията на www.artero.bg е лесна и Ви носи достъп до всички наши предложения и функционалности на сайта.

Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли все пак възможност да поръчам?

Моля свържете се с нас, за да получите конкретна информация за бъдещата наличност на желания продукт и срок на доставка.

Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите се извършва в брой при получаване на продуктите (наложен платеж). 

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Доставката на поръчаните продукти се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт Експрес или, в индивидуални случаи за гр. София, от служител на Артеро БГ ЕООД. За поръчки на стойност до 199 лв. се начислява доставка в размер на 4,99лв за цялата страна. При поръчки над 199 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Пълната информация по тази тема можете да намерите в раздел Доставка - http://www.artero.bg/bg-content-details-4.html

Мога ли да върна поръчаните продукти?

Можете да върнете поръчаните продукти в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставка до Вас, като за целта изпратите продукта на адреса, посочен в раздел Контакти. Освен че продуктът трябва да не е използван, той и неговата опаковка трябва да са в същият търговски вид и състояние, в който са били доставени до Вас. Документацията на продукта – касов бон, фактура, инструкции, упътвания, гаранционна карта и др. – трябва да бъдат върнати заедно с него.

Пълната информация по тази тема можете да намерите в раздел Условия за връщане на продукт - http://www.artero.bg/bg-content-details-102.html

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
SEO от MySEO.bg