МАШИНКИ И ТРИМЕРИ

Тук Artero Ви предлага високопродуктивни машинки и тримери за подстригване и оформяне на коса*. Всички модели работят без кабел, а височината на подстригване може да определите чрез регулиране на фабричния нож или с гребени - в зависимост от модела, който изберете.

*Моля обърнете внимание, че нашите машинки са предназначени за коса и не са подходящи за тяло и ниско подстригване на брада. Някои от тримерите позволяват оформяне на брада при употреба с подходящ гребен.

Чудите се какво точно се случи, че недоволните клиенти във фризьорския ви салон станаха значително повече през последно време? Не е нужно да обвинявате себе си, да поставяте собствените си качества и умения, имайки предвид, че доскоро сте били повече от добър коафьор, нито пък да драматизирате. Твърде възможно е причината да е доста по-различна, но най-вече логична – имате нужда от нови професионални машинки за подстригване.

Artero е тук с поредната гореща и добра новина за стилистите в България. Компанията предлага страхотни машинки за подстригване и тримери с най-високо качество и с изненадващо достъпна цена. Сред различните модели ще намерите високотехнологични и изключително практични инструменти за оформяне на коса, включително и такива, които при определени случаи могат да се ползват и за брада (да не забравяме, че брадата сред мъжете е повече от мода напоследък и вие като стилисти, задължително трябва да се подсигурите с нужните аксесоари, за да отговорите на тренда). Става въпрос за определени модели тримери, които в комбинация с правилния гребен се превръщат в идеалното пособие за оформяне на мъжката брада. Имайте предвид обаче, че този вариант е по-скоро изключение от правилото, по което се води Artero в създаването на своето иновативно портфолио от професионални машинки за подстригване. Всички са създадени в качеството си на уреди за коса и не бива да се ползват върху други части от тялото най-вече поради революционните си ножчета и допълнителни миниатюрни режещи елементи за тотално перфектния ефект върху фризурата.

В магазина на Artero ще намерите първокласни машинки и тримери за вашия професионален салон за красота. Ако си търсите уред за домашна употреба, също, можете да се спрете на някой от предлаганите в магазина ни модели. Те пристигат с нужната техническа документация, сред която ще намерите чудесно упътване, инструкции и указания за работа, така че дори за кратко бихте могли да се почувствате като истински коафьори у дома!

Всичко това е възможно благодарение на висококачествената работа и дизайн на нашите уреди за оформяне на коса. Всички професионални машинки за коса са безжични, позволяващи страхотна свобода и комфорт по време на работа. В допълнение, уредите притежават специалната функция за регулиране височината на подстригване – или чрез наличния си фабричен нож, или с поставянето на нужната приставка, която е някой от пълния ни сет с гребени, включени в комплект с продукта.

Изключително удобни, лесни и практични при боравене нашите машинки за подстригване и тримерите са от ново поколение, изцяло съобразени с международните стандарти при иновативните уреди за разкрасяване, а също така и безопасни и с изключително стилен дизайн. Artero ви гарантира не просто ефикасна работа с тях, но и удоволствие, защото когато вършим нещо наистина добре и го правим с лекота, професията ни минава дори границата на призванието. Тя се превръща в любов.

Отдайте се на любимата си работа в любимия си фризьорски салон с любов и много професионализъм благодарение на първокласните машинки за подстригване и тримери от Artero!

Подреди по
SEO от MySEO.bg