КУФАРИ, ЧАНТИ И КОЛАНИ

Изберете най-подходящия за Вас начин да съхранявате и запазите своите ножици, гребени, четки и други фризьорски принадлежности – както по време на работа, така и когато не ги ползвате или когато ги транспортирате. За целта Ви предлагаме качествена селекция от колани, чанти и куфари за фризьорски принадлежности.

Всъщност, съвсем не е нужно да ползвате който и да е от предлаганите в магазина на Artero модели фризьорски куфар само с цел да преместите или дори транспортирате всичките си принадлежности от точка А до точка Б. Въпреки че ако трябва да сме честни с вас, нашите аксесоари за съхранение са повече от идеални и за това! Спокойно можете да ги ползвате и само с идеята да държите работното си място достатъчно подредено, а всички аксесоари, от които най-често имате нужда – ножици, пресата за коса, тримера и т.н. – винаги под ръка.

При всички случаи Artero ви предоставя страхотни мултифункционални предложения за фризьорски куфари и чанти, които ще ви впечатлят не само с практичната си конфигурация, но и със своя елегантен дизайн. Не го подценявайте, когато избирате подобни артикули за своето работно място в никакъв случай. В крайна сметка, фризьорските салони са места, създадени и вдъхновени в духа на красотата. Красивият дизайн на салона за красота е ключов елемент в правилната ви бизнес стратегия да привличате нови и да задържате наличните си лоялни клиенти. С две думи казано, стилните и непретенциозни, но с висока степен на оптималност при употреба и красноречив тон на класа и очарование, нашите модели фризьорски чанти и куфари идеално ще паснат на вашия интериор, където творите и карате хората да се харесват отново!

По-конкретно, освен с уникалния си дизайн и гарантираната мултифункционалност – лесно транспортиране на инструментите, бързо намиране на всеки един от тях, поставяйки ги под ръка по време на работа, елиминиране на хаоса на работното място и надеждно съхранение – нашите фризьорски куфари се славят по цял свят и с висококачествената си изработка. Класическият фризьорски куфар в Artero е едновременно лек и здрав, повече от удобен за носене и с гарантирана дълготрайна употреба. Артикулът разполага с различни по големина и форма джобове, съобразени изцяло с основните аксесоари, необходими за работата на един коафьор. Същевременно, наличието на всякакви по обем и вместимост отделения в нашия фризьорски куфар или чанта позволяват и пълна свобода за най-практичната подредба, съобразно индивидуалните нужди и подходи в работата на различните фризьорки.

Още по- страхотната новина по повод куфарите, които ще намерите в Artero¸е, че пристигат с топ опцията за супер безопасност и защита от недоброжелатели. Имаме предвид, че продуктите ни в един момент биха могли да ви заприличат на сейфове, защото притежават две ключалки с 3-цифров код. А ако се замислим, нима именно инструментите за работа на истинския и повече от добрия фризьор не са най-голямото му богатство, заслужаващо подобна протекция? В крайна сметка, именно с тях стилистите си вадят средствата за преживяване и подобряване качеството на живот.

Ако искате да се почувствате още по-големи професионалисти или да докажете на своите клиенти своята експертна работа в областта на фризурата и красотата, страхотният фризьорски куфар или чанта от Artero е идеалната покупка за целта. С тях ще си спестите много проблеми в салона, а едновременно с това, без дори да го осъзнавате, ще всеете още повече респект и уважение в своите клиенти от гледна точка на вашия професионализъм и най-вече професионален подход в това, което правите.

Очакваме вашите поръчки за нашия оригинален и функционален фризьорски куфар или чанта още днес! Не губете време, не губете фризьорските си ножици през ден, ами направете своята поръчка за този отличен артикул още днес!

Подреди по
Ново
НЕСЕСЕР ЗА НОЖИЦИ ARTERO SCISSORS BAG
НЕСЕСЕР ЗА НОЖИЦИ ARTERO SCISSORS BAG

Несесер за ножици ARTERO в сиво-зелен камуфлаженХарактеристики:– Стилен несесер, с 11 отделени

КОЛАН ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO LARGE

Колан за фризьорски инструментиХарактеристики: – Регулируем колан за кръста – От лявата

КОЛАН ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO BLACK-BROWN

Елегантен колан за фризьорски инструменти в черно с кафяви елементи.Характеристики: – Регулиру

КОЛАН ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO BROWN

Елегантен колан за фризьорски инструменти в кафявоХарактеристики:– Регулируем колан за кръстa

ЧАНТИЧКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ АRTERO CHIC

Чантичка за фризьорски инструментиХарактеристики: – Четири по-тесни отделения подходящи за нож

КОЛАН ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO BUCKLE

Колан за фризьорски инструменти .Характеристики: – Регулируем колан за кръстa или за носене пр

КОЛАН ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO 6-SPACE

Колан за фризьорски инструменти.Характеристики: – Регулируем колан за кръста – Основа с

КАЛЪФ ЗА НОЖИЦИ ARTERO MINI

Калъф за фризьорски ножици.Характеристики: – Побира един чифт ножици с размер до 7" – Ме

ЧАНТИЧКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ АRTERO COVER FLAP

Чантичка с капак за фризьорски инструменти малък размер - ножици, бръсначи, гребени и др. Характерис

НЕСЕСЕР ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO FOLDER

Сгъваем несесер за фризьорски инструменти с малък размер - ножици, бръсначи, гребени, пили и др. Хар

ARTERO CHAIR TROLLEY - КУФАР С КОЛЕЛЦА И РАБОТЕН СТОЛ

ARTERO CHAIR TROLLEY е професионално решение за фризьори, които често работят извън своя салон. Той

ЧАНТА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO LIGHTWEIGHT

Мултифункционална чанта за фризьорски инструменти.Характеристики: – Изключително лека: капак и

ЧАНТА ЗА ИНСТРУМЕНТИ ARTERO MALETA

Лека и удобна за носене чанта за инструменти.Характеристики: – Практичен дизайн на отделенията

SEO от MySEO.bg